Pengenalan

Hup Cheong Interior Decorator and Furniture Maker yang ditubuhkan pada tahun 1977 oleh Encik Chan Fook Keong. Beliau ialah pengasas yang berdedikasi kebanyakan masa hidupnya untuk mengusahakan syarikat yang bermula dengan skala kecil sehingga berjaya mengukuhkan syarikatnya menjadi perabot pembuatan yang berstandard. Falsafahnya "tiada apa yang mustahil” sentiasa membuat dia berani untuk mencabar dengan semangat tidak berputus asa .

Creative Carpentry kemudian ditubuhkan pada tahun 2009 untuk anak-anaknya supaya merombak dan menyusun semula Hup Cheong pengurusan terutamanya pembaharuan memcuba idea dan konsep moden pengurusan serta membangunkan barisan produk yang kreatif untuk bersaing dalam industri perabot yang pantas berubah dan permintaan kualiti yang tinggi.

Selama lebih 30 tahun dengan kekuatan dan kerjasama antara Pengurusan dan kakitangan, Hup Cheong dan Creative Carpentry hari ini telah berjaya menjadi salah satu daripada pembuatan perabot yang terkemuka di Malaysia. Kejayaan paling ketara adalah disebabkan oleh pengarah kami, Encik Chan Fook Keong yang mempunyai kepimpinan yang cemerlang, sokongan daripada anak-anaknya dan kakitangan yang berdedikasi dan bermotivasi tinggi serta berkelayakan pengetahuan, pengalaman, inovasi, dan komitmen yang memuaskan.

Selain itu, Eng Juan Trading Sdn Bhd adalah anak syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2009, khususnya dalam bidang kejuruteraan logam kerja. Oleh demikian, kami dapat mempelbagaikan perkhidmatan dan meluaskan barisan produk kami untuk menjadi “One Stop Centre” penyelesaian keperluan sasaran pelangan kami.

 

aboutus

 

Visi

Untuk menjadi pembuatan perabot yang terkemuka di negara ini dengan integrasi menegak dalam reka bentuk, pembuatan, pemasangan dan mengedar perabot yang mempunyai konsep and bergaya hidup.

Misi

Perkhidmatan kelas pertama dan produk yang berkualiti untuk memuaskan setiap orang.

Nilai-nilai

Kami percaya bahawa 4 nilai asas kita, dapat membimbing kita dalam kerja harian di Creative Carpentry.

  • Kepuasan Pelanggan
  • Penambahbaikan Berterusan
  • Kreatif & Inovatif
  • Semangat berpasukan, Jujur, Bertangungjawab dan Semangat Kekitaan
JoomShaper